učitavam...
Pažnja! Ovdje je objavljen automatski prijevod Ugovora o radu na vašem jeziku. Engleska verzija Korisničkog sporazuma dostupna je i ima pravni učinak. Možete prebaciti jezik da biste pročitali englesku verziju.

Sporazum

1. Web stranica hostirana u ovoj domeni pruža svojim uslugama registriranim korisnicima u skladu s ovim Ugovorom. U slučaju neslaganja s bilo kojom odredbom ovog Ugovora, uputama ili promjenama, ili ako iz bilo kojeg razloga ne želite nastaviti koristiti ovu web-lokaciju, molimo vas da napustite ovu stranicu.

2. Sve usluge su osigurane "kakav jest". Ne razmatraju se zahtjevi korisnika koji se odnose na korištenje ove usluge. Ne jamčimo odsutnost pogrešaka. Nikakvi gubici se ne nadoknađuju.

3. Web mjesto ne jamči neprekinuto rad, ne dajemo upozorenja o mogućim kvarovima ili problemima.

4. Web mjesto može u bilo kojem trenutku izmijeniti ovaj Ugovor. Prihvaćate i prihvaćate ove uvjete i odredbe. Vi preuzimate punu odgovornost za periodično čitanje ovih Pravila. Ovaj Ugovor i druga načela pravila usluge objavljena na ovim stranicama pružaju potpuni i ekskluzivni ugovor između vas i ove web-lokacije i uređuju korištenje tih usluga.

5. Potvrđujete da ste već navršili 14 godina i imate sva prava (ili uz suglasnost skrbnika) da ispunjavate sve uvjete, obveze, zahtjeve i jamstva koja proizlaze iz ovog Ugovora i možete ispuniti sve ove uvjete.

6. Korisnik jamči točnost podataka dobivenih tijekom registracije i odsutnost potraživanja trećih osoba.

7. Korisnik pristaje prenijeti svoje osobne podatke koji će biti pohranjeni kod nas prilikom korištenja naše web stranice. Poslužitelji za pohranu osobnih podataka mogu se nalaziti u bilo kojoj zemlji, bez obzira na zemlju korisnika. Osobni podaci ruskih korisnika pohranjeni su na poslužitelju u ruskom podatkovnom centru. Vaši osobni podaci su isti za sve naše projekte. Aktualni popis projekata koji rade s jednom korisničkom bazom podataka dostupan je na stranici "O nama". Popis naših projekata može se promijeniti.

8. Korisnik se slaže da se korisniku koji ga je pozvao može pristupiti njegovim osobnim podacima (puno ime i adresu e-pošte).

9. Korisnik se obvezuje nadoknaditi sve troškove i izdatke nastale uslijed svojih postupaka (primjerice, naknadu za nezakonite sadržaje koje je postavio korisnik ili naknada za štetu uzrokovanu prijevarom).

10. Korisnik pristaje poštivati ​​sva autorska prava i druga prava i zakone.

11. Ako su odredbe ovog Sporazuma nejasne ili nejasne, to se tumači isključivo u korist web mjesta. U slučaju takvih nejasnoća ili sporova, korisnik se obvezuje dobiti pojašnjenja kontaktiranjem našeg pravnog odjela.

12. Web mjesto zadržava pravo odbiti pružanje usluga bilo kojem korisniku jednostrano, bez objašnjenja razloga.

13. Poštivanje svih uputa objavljenih na funkcionalnim stranicama ove stranice je obavezno!

14. Korisnik se slaže da se ne pribjegava metodama koje zaobilaze ili kršite upute naše stranice.

15. Naša usluga može naplatiti dodatne naknade za sljedeće usluge:

16. Pravila o privatnosti sastavni su dio Ugovora o korisnicima i ne mogu se smatrati zasebno. Kliknite ovdje da pročitate politiku privatnosti.

Pažnja! Ovdje je objavljen automatski prijevod Ugovora o radu na vašem jeziku. Engleska verzija Korisničkog sporazuma dostupna je i ima pravni učinak. Možete prebaciti jezik da biste pročitali englesku verziju.

Molimo, imajte na umu

Poslali smo vam vezu kako bismo potvrdili vašu e-adresu. Nemojte zaboraviti provjeriti Spam mapu. Ako je odjednom poruka stigla u ovu mapu, kliknite "Nemoj spam!"".

Ako sljedeću minutu ne dobijete e-poruku s vezom za aktivaciju, kliknite ovdje:

Molim vas, pričekajte sek.

Ako ovaj pokušaj također ne uspije, preporučujemo da upotrijebite drugu adresu e-pošte za registraciju.

Molimo, imajte na umu